ما برای مراجعه به پزشک و حضور در بیمارستان برای عکس برداری از پای همسرم از سرویس آمبولانس خصوصی آسانیم استفاده کردیم. آمبولانس خیلی زود به محل رسید و از نظر بهداشت و اخلاق کادر خیلی عالی بود.
انتقال بیمار با ویلچر یکی از مهم ترین و دشوارترین چالش های حمل و نقل بیمار است و حرکت صحیح بیمار و ارائه مراقبت های لازم بسیار مهم است.
آمبولانس انتقال معلول ویلچری طوری طراحی شدهاند که راحتی و ایمنی سرنشینان معلول را تضمین کنند، این خودروها دارای فضای مناسب برای قرار دادن ویلچرها، نیازهای اورژانسی و تجهیزات پزشکی بیماران هستند.
تیم آمبولانس خصوصی برای جابه جایی معلول ویلچری معمولاً از پرستاران و رانندگان حرفهای تشکیل شده است که در زمینه حمل و نقل افراد معلول تجربه دارند.
ما با بهره گیری از پرستاران با تجربه بهترین خدمات آمبولانس انتقال معلول ویلچری را فراهم کرده ایم کافی است با آسانیسم تماس بگیرید.
چه خدماتی نیاز دارید؟
نکات کلیدی هنگام جابجایی بیمار با ویلچر
آمبولانسهای انتقال معلول ویلچری برای افرادی که به دلیل ناتوانیهای جسمی و یا مشکلات بهداشتی نیاز به حمل و نقل ویژهای دارند طراحی شدهاند، دانستن نحوه انتقال بیمار با ویلچر بسیار مهم است و بی توجهی به نکات مهم در این زمینه اشتباهات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
از این رو در زیر به چند نکته کلیدی درباره فرآیند انتقال بیمار با ویلچر اشاره می کنیم:
1- آمادگی جهت انتقال
قبل حمل بیمار با ویلچر دستان خود را با آب و صابون به مدت 60 ثانیه بشویید. انتقال بیمار با دست های آلوده او را در معرض میکروبها قرار میدهد.
2- آگاهی بیمار از انتقال وی
نکته مهم دیگر در این زمینه آگاهی کامل بیمار از نحوه حمل و نقل و جابجایی است و تمام مراحل انتقال را برای بیمار توضیح دهید.
سپس نحوه حمل، حمایت و حرکت شخص را نشان دهید تا با این کار بیمار برای حمل و نقل آماده می شود. در عین حال این کار برای شخصی که قرار است این کار را انجام دهد آسان و سریع تر صورت می گیرد.
3- شناسایی نقاط قوت بیمار
برای شناسایی سمت قوی بدن هنگام انتقال بیمار با ویلچر باید چندین مرحله انجام شود.
ابتدا دست بیمار را بگیرید و از او بخواهید دست شما را محکم فشار دهد سپس میزان فشار روی هر دست را به صورت دقیق بررسی کنید همچنین می توان به بیماران معلول کمک کرد تا از طریق پاهای خود هم حرکت کنند.
از بیمار بخواهید مانند پدال گاز روی آن پای قوی تر خود تکیه کند با این کار مطمن می شوید که در زمان انتقال باید تمرکز خود را روی کدام پا بگذارید.
4- عدم وجود مانع بر سر راه
هنگام حمل و نقل بیمار مطمئن شوید که هیچ مانعی مانند طناب، لوله های شل یا هر چیز آویزان از موانع را که سر راه هستند قبل حرکت بردارید تا مانع جابه جایی نشود.
هنگام حمل و نقل بیمار با ویلچر تا کنار آمبولانس احتمال لغزش را در نظر بگیرید برای این کار پاهای خود را محکم روی زمین بگذارید و خطر سقوط را به صفر برسانید.
5- قرار دادن ویلچر در سمت قوی تخت بیمار
ویلچر باید در دسترس شما باشد تا بتوانید به راحتی از عهده آن برآیید و اطمینان حاصل کنید که چرخ های ویلچر قفل هستند، در این شرایط جابجایی بیمار با ویلچر آسان خواهد بود.
برای بهتر شدن نیز ویلچر را روی سمت محکم بیمار قرار دهید و از قدرت آن برای حرکت استفاده کنید.
نکته : هنگام حمل و نقل معلول یا بیمار روکش تخت را قبل از هر کاری بردارید تا موقع جابجایی بیمار از روی آن به سمت پایین سر نخورد.
6- چرخاندن بیمار به سمت ویلچر
به آرامی بیمار را به سمت ویلچر بچرخانید و به او نزدیک شوید بیمار باید دست خود را روی سینه یا زیر سر شما نگه دارد.
هنگام حمل بیمار او را در کنار تخت قرار دهید در این صورت به راحتی به ویلچر منتقل می شود.
7- پایین آوردن پای بیمار و قراردادن وی به حالت نشسته
هنگام حرکت دادن بیمار روی ویلچر یک دست را زیر شانه و دست دیگر را زیر زانو او قرار دهید.
هنگام پایین آوردن بیماران از لبه تخت نیز زانوهای خود را خم کنید و وزن خود را روی پای عقب قرار دهید سپس به آرامی بیمار را در مقابل خود قرار دهید.
8- قراردادن تخت در سطح پایینتر
هنگام جابجایی بیمار با ویلچر او را به لبه تخت ببرید سپس تخت را تا حد امکان پایین بیاورید تا پاهای بیمار به زمین برسد.
برای بهتر شدن آن نیز بالا تنه بیمار را با دستان خود نگه دارید تا زمین نخورد، در این صورت بیمار به راحتی با ویلچر منتقل می شود.
9- استفاده از کمربند
کمربند مخصوص برای بیماران سکته مغزی توصیه میشود، این کمربندها از افتادن بیمار و سقوط او جلوگیری میکند.
به هیچ عنوان از کمربند برای بلند کردن و انتقال بیمار معلول استفاده نکنید.
10- قلابکردن دستها در پشت بیمار
تا حد امکان نزدیک بیمار بایستید و دستان خود را دور کمر شما قلاب کند. اگر از کمربند استفاده می کنید، دست های خود را برای حفظ بیمار دور او قلاب کنید.
11- قراردادن پاهای بیمار در بین زانو
پاهای بیمار را بین زانوهای خود بگذارید، زانوها را خم کنید و کمر را قوس دهید سپس با بیمار تا شماره سه بشمارید و هر دو برای ایستادن هماهنگ باشید.
هنگام حمل بیمار با ویلچر بیمار باید دست های خود را روی شانه های شما بگذارد تا بتواند تعادل لازم را حفظ کند.
12- هدایت بیمار به سمت ویلچر
پس از انجام مراحل فوق به آرامی بایستید و بیمار را با کمک پاها بلند کنید.
هنگام حمل و نقل بیمار معلول باید او را روی ویلچر بچرخانید.
لگن و کمر باید در یک سطح باشند تا آسیب نبیند.
13- پایین آوردن بیمار بر روی صندلی
در نهایت بیمار را به آرامی روی صندلی پایین بیاورید سپس بیمار هنگام پیاده شدن باید دست خود را روی دسته ویلچر قرار دهد.
با انجام مراحل بالا بیمار به راحتی به ویلچر منتقل می شود.
چرا آمبولانس انتقال معلول ویلچری با آسانیسم
آمبولانس انتقال معلول ویلچری به عنوان یک خدمت انتقال افراد با نیازهای ویژه در پلتفرم آسانیسم به کار میرود و با دانستن نحوه حمل و نقل انواع بیماران با ویلچر از صدمات جلوگیری خواهید کرد.
اگر رویداد یا سمینار خاصی دارید که باعث میشود تعداد زیادی از افراد در یک مکان جمع گردند باید آمبولانس استقرار رویداد درخواست دهید تا سلامت جمعیت تضمین شود. برای این مواقع میتوانید آمبولانس استقرار سمینار یا رویداد اضافه کنید.
دانش کافی در این زمینه برای انتقال بیمار ناتوان یا سایر بیماران مورد نیاز است بنابراین هنگام حمل و نقل بیمار با صندلی چرخدار، نکات فوق را در نظر داشته باشید.
برای اطمینان بیشتر میتوانید نظرات مشتریان آسانیسم را مطالعه نمایید.
من ساکن کرج هستم و برای انجام عمل دیسک کمر به تهران آمدم و عمل را در تهران انجام دادم. توی مسیر برگشت امکان نشستن در وسایل نقلیه عمومی را نداشتم و تصمیم گرفتم از آمبولانس خصوصی استفاده کنم. هزینه آمبولانس بسیار منصفانه و آمبولانس تمامی امکانات لازم را دارا بود.
درود وادب
سوال و درخواستی داشتم از شما.
مادربزرگ من سالهاست دچار همی پلژی هست، و در سال اخیر با تشدید ناتوانی، کامل در تخت بستری هستند.
امکان استفاده از سرویس حمل معلول با امبولانس شما از تخت بستری تا امبولانس برای رفتن از خانه به محلی دیگر هست؟ و اگر این سرویس را دارید امکان داره حدود قیمت رو برای این سرویس در داخل تهران و همچنین از تهران به لواسانت بدونم؟
سپاسگزارم
سلام و عرض ادب
برای درخواست قیمت باید با بخش آمبولانس صحبت کنید. با شرکت به شماره 02191304433 تماس بگیرید تا شما رو به بخش آمبولانس خصوصی آسانیسم وصل کنند. ولی اگر فقط میخواهید قیمت را بدانید، میتوانم بگویم که هزینه حداقل 1 میلیون تومان میشود. متاسفانه ارائه قیمت دقیق بدون صحبت با بخش آمبولانس خصوصی غیر ممکن است