ژنتیک
اختلال ژنتیکی بیماری است که ناشی از ناهنجاری در آرایش ژنتیکی یک فرد است. ناهنجاری ژنتیکی می تواند به صورت کم تا گسترده باشد. برخی از افراد اختلالات ژنتیکی را از والدین به ارث می برند. در حالی که تغییرات یا جهش های حاصل از ژن یا گروهی از ژنهای موجود در بدن فرد که ناشی از عوامل خارجی میباشد، باعث ایجاد سایر بیماریهای ژنتیکی می شود. جهش ژنتیکی می تواند به صورت تصادفی یا به دلیل مواجهه با برخی از عوال محیط زیست باشد.
اختلالات ژنتیکی طیف عمدهای از بیماریها را ایجاد میکند. دستهای از آنها باعث بیماریهایی از قبیل آلزایمر، دیابت، سرطان و فشار خون میشود. گروهی دیگر منجر به ایجاد صرع، دمانس، سندروم داون، فیبروز کیستیک و سایر بیماریها میشود. انجام غربال گری و مراقبت به موقع میتواند از ابتلا از این بیماریها جلوگیری کند.
مشکلاتی متعددی مانند نداشتن وقت کافی برای رفتن به آزمایشگاه، ترافیک خیابان ها، تداخل ساعت کاری آزمایشگاه ها با ساعت کاری ما و یا ترس کودکان دلبندتون از محیط آزمایشگاه میتواند باعث عقب افتادن انجا
یکی از راههایی که بدن خود را متعادل نگه میدارد استفاده از پیام رسانهای شیمیایی به نام هورمون، برای تنظیم عملکردهای مختلف است.
با افزایش سن، نیاز شما به آزمایش و چکاپ منظم پزشکی بخصوص آزمایش های دوران سالمندی معمولاً افزایش مییابد.
روانشناسی رشد که با نام روانشناسی ژنتیک نیز شناخته میشود، یکی از شاخههای این علم است که رفتار افراد در سنین مختلف را بررسی میکند.
هر انسان سالمی با 46 کروموزوم متولد می شود. این 46 کروموزوم در هنگام لقاح از والدین به جنین منتقل می شود به این صورت که، جنین 23 کروموزوم از مادر و 23 کروموزوم از پدر دیافت می کند.